Levélcímünk:
4080 Hajdúnánás, Baross u 1/E.

 

Az egyesület nyári vakációra látott vendégül iskolás gyerekeket az erdélyi Nyárádmagyarósról.

Az egyesület október 25-én tartotta közgylését, amelyen 4 új tagot vett fel soraiba.

 

 

 

 

 

A Hajdúnánás Megújulásáért Egyesület 2002-ben alakult azzal a céllal, hogy a város közéletében új színt hozzon, változtasson azon a berögződött politikán, amit az évtizede uralkodó városi elit a saját képére alakított.

Együtműködünk - ahogyan ezt a múltban is tettük - minden olyan szervezettel, egyénnel, akik hisznek abban, hogy a közös gondolkodás vezet Európába, nem a felülről irányított diktatórikus kényszerek. A diktatúra akkor is diktatúra, ha házat, teret épít. Arról ismerszik meg, hogy a kétségtelenül hasznos dolgokat is csak a saját szolgálatába állítja, a sajátjain kívül mindenkit kizár a közös gondolkodásból, a közreműködésből, a jövő építéséből.

Egyesületünk közös gondjaink megoldásához keresi az utat, s mivel szerény anyagi lehetőségekkel rendelkezünk, e honlap indításával tájékoztatjuk városunk lakosait elképzeléseinkről, a képviselő-testület munkájáról.

Írjanak nekünk, osszák meg gondjaikat, elképzeléseiket. Írjanak akkor is ha nem tetszik amit csinálunk, mert mi vállaljuk: nem vagyunk tévedhetetlenek.

Gélák Pál
elnök

 

 
 
2005 © Hajdúnánás Megújulásáért Egyesület